Doonheide II - Doonheide II
 

De wijk in kaart

In Doonheide II ontmoet het beste van twee werelden elkaar. Aan de ene zijde het sfeervolle centrum van Gemert en aan de andere zijde het uitgestrekte buitengebied.

 

Vriendelijk wonen

Vriendelijk, ruim van opzet en met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. Doonheide II heeft een landelijk karakter met een moderne knipoog. Alles draait hier om comfort, leefbaarheid en veiligheid. Kleine lanen wisselen grote af en er is volop ruimte voor groen, water en ontspanning.

Als toekomstgerichte nieuwbouwwijk kent Doonheide II de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Denk hierbij aan zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en warmtepompen. Als vanzelfsprekend is de wijk gasloos.

 
 

GROEN

Met de komst van Doonheide II wordt de ecologie in de omgeving versterkt. Met een overvloed aan gras- en groenstroken, wadi’s, waterpartijen, haagjes die voor beschutting zorgen en gezellige stadstuintjes is de natuur altijd dichtbij.

Auto’s worden geparkeerd in zogenaamde parkeerkoffers, zodat deze aan het straatbeeld onttrokken worden. De gehele wijk is verkeersluw ingericht en daardoor bijzonder veilig.