Start verkoop eerste fase - Doonheide II

Start verkoop fase 1A

16 mei 2022

Het is bijna zover: de verkoop van de eerste woningen van plan Doonheide II kan bijna beginnen. Op dit moment wordt het ontwerp van de eerste 41 woningen door Keizersberg Vastgoed afgerond en wordt de overige verkoopdocumentatie gereed gemaakt.
Op woensdag 8 juni wordt om 17:00uur gestart met de verkoop van Fase 1a.

Verkoop

Op woensdag 8 juni gaat de geheel vernieuwde website www.doonheide2.nl live voor de verkoop van de woningen en zelfbouwkavels van fase 1a. Vanaf dat moment zijn de nieuwbouwwoningen interactief te bezichtigen op de website. Ook zijn dan de verkoopprijzen, de meest bepalende opties en alle overige (technische) informatie van de woningen te vinden in de nieuwe brochures.
Voor de verkoop van de woningen wordt gewerkt met een digitale inschrijfprocedure via de website www.doonheide2.nl . Vanaf woensdag 8 juni is het mogelijk om je in te schrijven. De inschrijftermijn wordt gesloten op zondag 19 juni om 17:00uur. Het maakt binnen die inschrijftermijn niet uit hoe snel je inschrijving ingediend is. Neem gerust de tijd om de verkoopdocumentatie door te lezen, maar zorg dat de digitale inschrijving binnen is voor zondag 19 juni, 17:00uur.
Alle geïnteresseerden krijgen de week na 19 juni bericht. Kandidaten die een woning toegewezen krijgen, worden gebeld door Van Helvoort Makelaardij voor het maken van een afspraak. Overige kandidaten ontvangen een e-mailbericht dat ze op de reservelijst zijn terecht gekomen.

Toewijzing

In een volgende nieuwsbrief wordt meer bekend gemaakt over de wijze waarop de woningen worden toegewezen ingeval er meerdere geïnteresseerden zijn per bouwnummer. Wij wijzen je er nu al wel graag op dat geïnteresseerden die een officiële financiële check kunnen overhandigen, voorrang krijgen.
Voordat je je inschrijft voor één of meerdere woningen of zelfbouwkavels van plan Doonheide II, fase 1a, adviseren we je om informatie in te winnen bij een hypotheekverstrekker over de financiële haalbaarheid. De hypotheekverstrekker kan, op basis van jouw persoonlijke gegevens, een financiële check overhandigen die je kunt meesturen met jouw inschrijving. Hiermee krijg je dus voorrang op inschrijvingen zonder financiële check.

De aanloop naar de verkoop van Doonheide II, fase 1a in het kort:
– Ga goed voorbereid de inschrijving in: laat de financiële haalbaarheid vastleggen in een financiële check;
– Per 8 juni, 17:00uur, kun je het woningaanbod op de website bekijken;
– Schrijf je uiterlijk in vóór 19 juni, 17:00uur op één of meerdere bouwnummers naar keuze;
– Voor 24 juni ontvang je bericht van de makelaar.

Delen: