Start verkoop Fase 1b - Doonheide II

Start verkoop Fase 1b

28 oktober 2022 Vandaag - 28 oktober - start de verkoop van de volgende fase van plan Doonheide II!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 22 koopwoningen en 10 zelfbouwkavels van Fase 1b. De inschrijfperiode sluit zondag 6 november om 22:00 uur. De gehele inschrijving voor deze fase gebeurt digitaal via de vernieuwde website www.doonheide2.nl.In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over de inschrijfprocedure.

Startdatum inschrijving: vrijdag 28 oktober.
Einddatum inschrijving: zondag 6 november, 22:00 uur.

Fase 1b
Fase 1b omvat 22 koopwoningen en 10 zelfbouwkavels. De koopwoningen, uitsluitend hoek- en tussenwoningen, worden aangeboden in een prijscategorie van 307.000 EUR v.o.n. tot 385.000 EUR v.o.n. De woningen zijn gelegen aan de Vroede Vrouwenlaan, zijn voorzien van een warmtepomp met zonnepanelen en hebben een ruim perceel. De zelfbouwkavels zijn gepositioneerd aan groenzone ‘de Lebber.’ Nieuw in deze fase is de zelfbouwkavel die is bedoeld voor twee-onder-één-kapwoning. De zelfbouwkavels hebben een perceelgrootte variërend tussen de 306m2 en 487m2. Op de website is onder ‘Downloads’ het Kavelpaspoort te vinden. Hierin staat omschreven waaraan een uiteindelijk ontwerp moet voldoen.

Toewijzing
De toewijzing vindt plaats in de week direct na 6 november en is voorbehouden aan de makelaar. Vanaf dat moment wordt door Van Helvoort Makelaardij telefonisch contact opgenomen met de kandidaten die een woning toegewezen krijgen. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt op het makelaarskantoor. In dat gesprek licht Van Helvoort Makelaardij het project, de woningen en alle overige aspecten van de aankoop verder toe.

Delen: