Ontwerp fase 1a in volle gang - Doonheide II

Ontwerp fase 1a in volle gang

20 april 2022 Op dit moment wordt hard gewerkt aan de uitwerking van het ontwerp. Het omvat de realisatie van 41 woningen.

De woningen zijn verdeeld over deelgebieden ‘de Kampen’ en ‘de Lebber’. Deelgebied de Kampen wordt gekenmerkt door de groene scheggen met daarin de bouwvelden. De architectonische sfeer wordt gekenmerkt door het gebruik van aardse materialen voor de gevel (veelal bakstenen) en een antracietkleurige kap.

De bouwvelden in deelgebied ‘de Lebber’ zijn landelijker en ruimer qua opzet en worden strak omkaderd door een structuur van groene hagen. De architectonische sfeer wordt gekenmerkt door de toepassing van houtwerk en stucwerk in de gevel.

Zelfbouwkavels

Fase 1a omvat naast de realisatie van 41 woningen, ook de uitgifte van zes zelfbouwkavels. De kavels zijn gelegen in deelgebied ‘de Lebber’ en zijn bedoeld voor een vrijstaande woning.

Planning

Op dit moment verloopt de uitwerking van fase 1a volgens planning en kan eind mei gestart worden met de verkoop. Over het verdere verloop van de verkoop wordt binnenkort meer bekend gemaakt. Ook wordt in een volgende nieuwsbrief de projectmakelaar bekend gemaakt. Voor nu is het belangrijk om ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief van doonheide2.nl.

Delen: